Tuesday, March 16, 2010

Ikot Resmi Padi, Makin Tunduk Makin BeRisi

Ape kene mengene resmi padi dengan apiz ni...nk dijadikan cerita tanggal 12 march yg lalu dengan rasminya umur apiz semakin meningkat..sudah 22tahun..suatu angke yg tak boleh dipusing-pusing...kalau 21thn pusing jadi 12thn....rse muda la sikit hikhik...


Alhamdulilah,selama 22tahun hidup ni..mak,abah,atok,arwah wan,arwah paksu...dan semua keluarga sebelah mak banyak mengajar apiz erti hidup...banyak yang apiz belaja..most semua yg baik-baik ye hihihi...bab-bab lain tu lain cite...


bkn senang nk bela apiz ni,apiz tau, apiz kecik-kecik dulu mmg nakal,tak dengar kata,lawan cakap sikit-sikit je kot dan mcm-mcm lagi..tapi mereka semua ini yg membantu membentuk apiz menjadi insan yg baik..apiz akan hargai kamu semua terutama mak,abah,dan atuk...


Dan apiz tau...ade dikalangan kwn-kwn apiz ckp apiz ni anak mak..kwn-kwn semua ini apiz nk bgtau dan kongsi dengan kwn-kwn semua..selagi mereka masih hidup,hargai mereka ye...jangan bile mereka da xde baru la nak manje-manje kepit-kepit kesane kesini...dah terlambat...bila mereka masih hidup ni la kite kne hargai mereka...btol x??


kek ni mak bagi...

ni de gambo skit time bufday suprise sgt ngan mkn ramai-ramai dengan family dekat saba rest titwangsa


mia tgk mcm nk terkam kek 2
asma pandang2,en.azmi dok jauh sbb die xleh mkn kek hikhik

banyak kan??makan 28owg semuanye rm200 je..murah..dan sedap

ini atok,i luve him,die banyak aku ajo apiz ilmu dunia dan akhirat

ini hasbi,umo kecik badan beso dan kuat mkn hihi,sebelah sane pakcik

ini amin abg hasbi td,tp die selalu kne buli ngan adik die hikhik

ini pulak farhan,bile berkata-kata dak ni..

2 comments:

UMILIYA said...

salam..happy besday yg ke 22 ..semoga apiz panjang umur murah rezeki dan berjaya dalam hidup ekkk..aminn

KembarA KehidupaN said...

wkmslm...tkanz kak...semoga akak pon pjg umo n murah rezeki ye...amin

Post a Comment

FEEDJIT Live Traffic Feed